تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

ایران رتبه اول تولید علم در منطقه را کسب کرد

ایران رتبه اول تولید علم در منطقه را کسب کرد وزیر علوم گفت: جهش علمی و فناوری بر مبنای عملکرد خواهد بود و آیین نامه را ابلاغ کرده تا علاوه بر تولید علم تحقیقات نیاز محور به خوبی انجام شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 10
کد خبر: ۱۶۳۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر،‌ محمد علی زلفی گل وزیر علوم در بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار گفت: بیش از ۷۸ هزار سند علمی از ایران منتشر و رتبه اول تولید علم در منطقه را کسب کرده ایم و با مقالات فارسی در حدود ۱۰۰ هزار مقاله در مجامع بین المللی منتشر شده است.


به گفته وی برج فناوری کشور در حال رشد است هرچند هنوز به پای رشد علمی ایران نرسیده است. نظام سنجش و انگیزش جدیدی را در کشور بکار بگیریم تا خروجی آن سبب شود تا محققان ما ارتقا پیدا کنند.


او ادامه داد: جهش علمی و فناوری بر مبنای عملکرد خواهد بود و آیین نامه را ابلاغ کرده تا علاوه بر تولید علم تحقیقات نیاز محور به خوبی انجام شود.


او افزود: هزینه کردن در فناوری و نوآوری بسیار مهم و با اهمیت و بهترین سرمایه گذاری است و باید از خام فروشی فاصله بگیریم و معتقدم دانشگاه های ما محل تربیت محققان و پژوهشگران است. سرمایه گذاری علم و فناوری بهترین راه برای مرجعیت علمی کشور است.


او گفت: در حال حاضر بیش از ۸۴۰ دانشمند یک درصد بین المللی در کشور داریم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار